Prajitura simpla cu branza

Amestecam 300 g faina, 250 g zahar si 1/2 pachetel de praf de copt. Ungem cu margarina o tava de marime mijocie. Margarina ramasa se topeste. Jumatat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 250 g zahar
  • 1/2 pachetel de praf de copt
  • 150 g margarina
  • 1/2 kg branza zdrobita
  • 100 g stafide
  • coaja razuita de pe 1 lamaie
  • 4 oua
  • 5 dl lapte

Mod de preparare

Amestecam 300 g faina, 250 g zahar si 1/2 pachetel de praf de copt. Ungem cu margarina o tava de marime mijocie. Margarina ramasa se topeste. Jumatate din faina amestecata cu zahar o presaram pe fundul tavii. Adaugam in branza stafidele si coaja razuita de pe lamaie, apoi le intindem peste amestecul de faina si zahar. Apoi turnam amestecul de faina si zahar ramas. Amestecam cu robotul 4 oua intregi cu 5 dl lapte, si turnam peste toate. Coacem in cuptor preincalzit. Presaram zahar vanilat deasupra.
Alte retete de prajituri recomandate

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala