Prajitura Sighisoara

Pentru prajitura Sighisoara se bat ouale spuma, se adauga faina si se da la copt, la foc iute.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri de faina si
  • mirodenii
  • crema:
  • 200 g nuci macinate
  • 150 g biscuiti
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 6 linguri de lapte
  • 2 linguri de cacao si
  • mirodenii.

Mod de preparare

Pentru prajitura Sighisoara se bat ouale spuma, se adauga faina si se da la copt, la foc iute. Dupa ce s-a copt, se raceste si se pune deasupra gem de caise, peste care se aseaza o crema facuta din 200 g nuci macinate, 150 g biscuiti, 200 g unt, 200 g zahar, 6 linguri de lapte, 2 linguri de cacao si mirodenii. Se amesteca toate la un loc si se face ca o pasta maron, pe care o turnam deasupra peste rulada coapta. Dupa ce punem crema maron, turnam peste ea o glazura din ciocolata alba.


Dupa ce s-a intarit glazura, prajitura Sighisoara se poate servi.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors