• separati ouale si mixati albusurile cu un praf de sare pana obtineti o bezea tare, folosind telul de la
• separati ouale si mixati albusurile cu un praf de sare pana obtineti o bezea tare, folosind telul de la Breville Hand Blender
• mixati galbenusurile cu zaharul pana se albesc si isi dubleaza volumul
• adaugati albusurile peste galbenusuri si omogenizati usor, cu spatula, de jos in sus
• amestecati faina cu cacao si praful de copt si cerneti deasupra compozitia de mai sus
• amestecati la fel cu spatula, de jos in sus
• tapetati o tava dreptunghiulara cu hartie de copt si turnati compozitia, nivelati usor si coaceti in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 25 de minute (faceti testul cu scobitoarea cand este gata) – dimensiune tava 25 x 30 cm
• scoateti blatul si lasati-l sa se raceasca
• puneti gelatina intr-un bol cu 100 ml apa rece si lasati-o la hidratat
• scoateti samburii caiselor si taiati-le in cubulete
• cu telul Breville Hand Blender, mixati ricotta cu zaharul pudra, adaugati coaja de portocala si esenta de migdale
• adaugati frisca batuta si caisele in crema si omogenizati usor, cu o spatula
• topiti gelatina la bain-marie, apoi adaugati-o in crema
• lasati crema la frigider pentru 15- 20 de minute
• taiati blatul dreptunghiular pe jumatate
• tapetati cu folie de plastic o forma dreptunghiulara (sa aiba marimea unei jumatati de blat) si puneti la baza o jumatate de blat
• puneti crema de branza si caise, asezati deasupra celalalt blat de cacao si inveliti cu folie de plastic
• lasati prajitura la frigider cateva ore sau cel mai bine peste noapte, inainte sa o taiati
• pudrati cu zahar inainte de servire
Savurati!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post