Prajitura ruseasca

Se freaca spuam untul impreuna cu zaharul si se adauga smantana. Se incorporeaza rand pe rand galbenusurile, apoi fructele din dulceata si albusurile

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr telemea
  • 200 gr unt
  • 250 gr smantana
  • 200 gr zahar
  • 4 linguri cu dulceata de visine
  • 3 oua
  • 3 linguri de faina
  • zahar pudra

Mod de preparare

Se freaca spuam untul impreuna cu zaharul si se adauga smantana. Se incorporeaza rand pe rand galbenusurile, apoi fructele din dulceata si albusurile batute spuma tare. Se toarna compozitia peste telemeaua rasa si se amesteca incet. Se toarna compozitia intr-o tava iar aceasta se pune peste un vas cu apa coloctita. Se introduce in cuptor si se lasa 45 de minute la copt.


Dupa ce s-a racit, se taie felii si se pudreaza cu zahar.

Alte retete de dulciuri:

Cornulete cu rahat Cozonac moldovenesc

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors