Prajitura Roza

Umplutura pentru prajitura Roza se face din 150 g smantana, 3 linguri de zahar, o lingura de amidon, o lingura de coaja de portocale.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat crocant:
  • 100 g unt
  • 2 linguri de smantana
  • 2 linguri de zahar
  • 150 g cereale Musli
  • Aluatul:
  • 250 g faina
  • 1 praf de copt
  • o vanilie
  • 2 oua
  • 2 linguri de zahar
  • 125 g branza de vaci
  • 75 ml de ulei
  • 2 linguri de smantana
  • Umplutura :
  • 150 g smantana
  • 3 linguri de zahar
  • o lingura de amidon
  • o lingura de coaja de portocale.

Mod de preparare

Pentru blatul prajiturii Roza se topeste untul, apoi adaugam zaharul, smantana si cerealele. Pentru aluat se amesteca toate ingredientele cu mixerul.  Umplutura pentru prajitura Roza se face din 150 g smantana, 3 linguri de zahar, o lingura de amidon, o lingura de coaja de portocale. Se bate cu mixerul. In tava tapetata punem aluatul, iar peste el punem umplutura. Adaugam cateva bucati de piersica, iar peste acestea punem blatul crocant, apoi dam la cuptorul incins timp de 35 – 40 de minute.


Prajitura Roza poate fi servita dupa ce s-a racit.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors