Batem spuma jumatate din cantitatea de unt impreuna cu 14 dkg de zahar si un plic de zahar vanilat. Adaugam 14 dkg de nuca, tot atata faina, un pachet
Batem spuma jumatate din cantitatea de unt impreuna cu 14 dkg de zahar si un plic de zahar vanilat. Adaugam 14 dkg de nuca, tot atata faina, un pachet de praf de copt si albusurile batute spuma de la 4 oua. Nivelam aluatul intr-o tava. Amestecam galbenusurile cu 14 dkg de zahar si turnam peste aluat. Crema: amestecam restul untului cu 14 dkg de zahar, un plic de zahar vanilat, 2-3 linguri de cacao fiarta in apa si 14 dkg de nuca. Ungem crema pe prajitura racita si servim.
Alte prajituri recomandate
Prajitura mere
Placintele cu brinza
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post