Prajitura Royal

Batem spuma jumatate din cantitatea de unt impreuna cu 14 dkg de zahar si un plic de zahar vanilat. Adaugam 14 dkg de nuca, tot atata faina, un pachet

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 28 dkg zahar + 14 dkg
  • 28 dkg unt
  • 28 dkg nuca
  • 14 dkg faina
  • 4 oua
  • 1 pachet praf de copt
  • 2 pachete zahar vanilat
  • 2-3 linguri cacao

Mod de preparare

Batem spuma jumatate din cantitatea de unt impreuna cu 14 dkg de zahar si un plic de zahar vanilat. Adaugam 14 dkg de nuca, tot atata faina, un pachet de praf de copt si albusurile batute spuma de la 4 oua. Nivelam aluatul intr-o tava. Amestecam galbenusurile cu 14 dkg de zahar si turnam peste aluat. Crema: amestecam restul untului cu 14 dkg de zahar, un plic de zahar vanilat, 2-3 linguri de cacao fiarta in apa si 14 dkg de nuca. Ungem crema pe prajitura racita si servim.
Alte prajituri recomandate

Prajitura mere

Placintele cu brinza

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos

Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide