Prajitura Rodica

Crema Biscuitii, untul, zaharul pudra, nuca si cacao se amesteca si se pun pe blatul insiropat. Deasupra se glazureaza.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Se face un blat din 5 oua
  • 7 biscuiti
  • 1 pachet unt
  • zahar pudra
  • 7 linguri nuca macinata
  • 1 lingurita cacao

Mod de preparare

Crema

Biscuitii, untul, zaharul pudra, nuca si cacao se amesteca si se pun pe blatul insiropat. Deasupra se glazureaza.
Dupa racire se taie bucati potrivite

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa

Vă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide