Ingredientele pentru aluat se pun intr-un castron si se framanta. Aluatul se imparte in doua, se pune la frigider sa se intareasca. Pana se raceste al
Ingredientele pentru aluat se pun intr-un castron si se framanta. Aluatul se imparte in doua, se pune la frigider sa se intareasca. Pana se raceste aluatul, se prelucreaza branza amestecand-o cu zahar pudra, galbenusuri, coaja de lamaie, zahar vanilat. Se adauga grisul si albusurile batute spuma tare. Se amesteca usor. Se unge o tava in care se razuieste pe razatoarea cu gauri mari o portie de aluat, pe stratul de frecatei se niveleaza umplutura si se incheie prin formarea stratului din aluatul ramas, prin razuire. Se coace in cuptorul dinainte incalzit, pe foc mijlociu (cca 180°C).
Alte prajituri recomandate
Supa de rosii
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Nu prea am vrut să mai fac nimic dulce, prea am abuzat la capitolul acesta . Totuşi nu am rezistat ispitei de a...
Broscute cu nucaDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri