Prajitura razuita cu cacao

Faina, margarina, 150 g zaharul pudra, zaharul vanilat, pudra de cacao, un galbenus si praful de copt se amesteca, se framanta si aluatul obtinut se i

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g faina g
  • 250 margarina
  • 250 zahar pudra
  • 4 galbenusuri
  • ½ pachet praf de copt
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 1 lingura cacao pudra
  • 450 g branza (poate fi mai multa
  • dupa gust)
  • 50 g biscuiti de casa zdrobiti

Mod de preparare

Faina, margarina, 150 g zaharul pudra, zaharul vanilat, pudra de cacao, un galbenus si praful de copt se amesteca, se framanta si aluatul obtinut se imparte in doua. Se pune la frigider si se lasa o ora sa se raceasca.

Umplutura:

Branza se amesteca bine cu 3 galbenusuri, zaharul praf ramas si biscuitii. Se potriveste zaharul si branza dupa gust. Se ia o portie de aluat din frigider,se da pe razatoare ( ca frecateii) si se niveleaza intr-o tava unsa cu unt. Se pune umplutura cu branza si se da pe razatoare a doua portie de aluat si se acopera branza. Prajitura se coace pana devine maronie.
Alte

Prajitura cu visine

Dulceata de visine

Compot de caise

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors