Pentru prajitura rapida Tuti aveti nevoie de 3oua intregi, o cana de zahar, vanilie, sare, mere rase , faina si esenta de migdale.
Pentru prajitura rapida Tuti se freaca cu mixerul timp de cinci minute, dupa care se adauga doua cani de mere rase, o lingurita de bicarbonat nestins si 2 cani de faina. Totul se coace in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, apoi se taie fierbinte. Din douasprezece linguri de zahar, trei linguri de apa, trei linguri de cacao, un pachet de margarina se face un sirop care se toarna fierbinte peste prajitura taiata, iar dupa aceea se acopera cu nuca macinata i se intoarce prajitura cu nuca in jos.
La final, pe deasupra se presara foarte bine nuca de cocos, apoi prajitura rapida Tuti se serveste.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post