Prajitura rapida de foi "Lica"

Se arde zaharul se adauga untul, se da la o parte, se pune nuca, apoi cele doua oua amestecindu-se repede. Crema se pune calda intre foi. Se preseaza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de foi
  • 2 pahare de zahar
  • 2 pahare de nuca macinata
  • 2 oua
  • 125 gr. unt

Mod de preparare

Se arde zaharul se adauga untul, se da la o parte, se pune nuca, apoi cele doua oua amestecindu-se repede. Crema se pune calda intre foi. Se preseaza usor si se taie rece.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert placinta cu mere

Desert placinta cu mere
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala