Prajitura rapida cu zmeura

Untul, zaharul, galbenusurile si laptele se amesteca toate cu robotul. Se pun migdalele sau nucile macinate, apoi albusurile batute spuma tare si la f

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat: 100g unt
  • 250g zahar
  • 4 galbenuri
  • 6 linguri lapte
  • 100g migdale macinate
  • 375g faina + 1/2 dintr-un plic praf de copt; 300g zmeura (dar se poate face cu orice alt fruct)

Mod de preparare

Untul, zaharul, galbenusurile si laptele se amesteca toate cu robotul. Se pun migdalele sau nucile macinate, apoi albusurile batute spuma tare si la final faina + praf de copt. Se toarna aluatul in forma pregatita si se imprastie pe deasupra 200-300g zmeura. Se coace 50-55 min. la 180 grade.
Dupa ce se raceste se pudreaza cu zahar.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa

Vă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide