Reteta de prajitura cu rahat este una simpla si rapida. Pentru prepararea acestei prajituri aveti nevoie de oua, zahar, nuca, faina, rahat, unt, foi de napolitana si praf de copt.
Prajitura rapida cu rahat se prepara simplu. Pentru prepararea acestei prajituri simple se bat cele 7 albusuri spuma cu o cana de zahar tos. Se adauga apoi pe rand nuca, rahatul, faina si praful de copt. Se coace compozitia la foc potrivit. Pentru crema se freaca pe baie de aburi cele 7 galbenusuri cu 1 cana de zahar pudra, pana se ingroasa. Se asaza peste o folie o foaie de napolitan, se intinde peste ea jumatate din crema, apoi se asaza blatul copt. Se iintinde restul de crema si se asaza cea de-a doua foaie de napolitana. Se acopera cu folie si se lasa la rece cateva ore.
Prajitura rapida cu rahat se serveste taiata romburi sau patrate.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios