Prajitura nougat

Se bat margarina cu zaharul si zaharul vanilat si se adauga sarea, ouale, praful de copt si faina. Apoi se adauga laptele, romul si migdalele. 2/3 d

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr. margarina
  • 150 gr. zahar
  • zahar vanilat
  • sare
  • 3 oua
  • 250 gr. faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 3 linguri rom
  • 3 linguri lapte
  • 50 gr. migdale pisate
  • 250 gr. finetti (crema de ciocolata cu nuci)

Mod de preparare

Se bat margarina cu zaharul si zaharul vanilat si se adauga sarea, ouale, praful de copt si faina.

Apoi se adauga laptele, romul si migdalele.

2/3 din coca se pune in forma, iar restul se amesteca cu finetti si apoi se pune in forma.

Se pune in cuptor (175°C, 60 min)


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu carne tocata si legume

aluaturi de casa

Tarta cu carne tocata si legume
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide