Prajitura negresa este o reteta de prajitura cu ciocolata simpla, o prajitura pufoasa cu aroma intensa de ciocolata.
Untul trebuie sa fie la temperatura camerei, se bate cu zaharul pana cand devine o crema, se adauga peste el ciocolata , care a fost topita la microunde(atentie aici sa nu se imbranzeasca, cateva secunde sunt suficiente).Apoi se adauga ouale cate unul, frisca lichida si laptele.La final se pune faina amestecata cu praf de copt, se amesteca bine.
Se toarna totul intr-o tava 25/30 cm tapetata cu hartie de copt si se coace 30-40 min la foc mediu. Se face testul cu scobitoarea. Se lasa apoi sa se raceasca.
Glazura: Se topeste ciocoalat cu untul si frisca la microunde se omogenizeaza , apoi se toana peste prajitura racita.
Tehnologia cu incalzire 3 D caldura functioneaza uniform si nu este nevoie sa amesteci iar cele 12 programe de gatire pot sa indeplinesc toate poftele familiei mele.
Prajitura negresa se serveste dupa ce s-a intarit glazura.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post