Prajitura Melania

Se bat albusurile de la cele 6 oua, se bat spuma adaugind apa, separat se adauga galbenusurile cu zaharul, se amesteca cele doua compozitii (albusuril

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1/2 kg caise coapte
  • 6 linguri apa rece
  • 1 vanilie

Mod de preparare

Se bat albusurile de la cele 6 oua, se bat spuma adaugind apa, separat se adauga galbenusurile cu zaharul, se amesteca cele doua compozitii (albusurile spuma si galbenusurile cu zahar) incorporindu-se treptat faina si zaharul vaniliat, se toarna intr-o tava unsa si presarata cu faina. Deasupra se pune caisele. Se coace la foc potrivit.

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort aniversar Mickey Mouse

Pentru ca baietelul meu a facut luna trecuta 2 anisori, m-am gandit ca un desen animat l-ar bucura enorm de mult...si da, a...

Desert tort aniversar Mickey Mouse
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii