Prajitura Krista

Prajitura Kristo se poate servi pudrata cu zahar. Aceasta se face din margarina, oua, faina si 1 praf de copt.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g margarina Rama
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 500 g faina
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri de gem
  • 150 g nuca
  • mirodenii

Mod de preparare

Pentr prajitura Krista, se freaca margarina cu zahar, adaugam galbenusurile si praful de copt stins. In tava tapetata cu unt si faina, radem doua treimi din aluat, deasupra punem albusurile batute spuma si amestecate cu gemul si nuca. Peste albus radem restul de aluat, apoi dam la copt.


Prajitura Krista se poate servi pudrata cu zahar.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Drob de pui (reteta video)

Drobul de pui este un preparat usor, pregatit din pipote, inimi si ficat de pui, foarte aromat si delicios, ideal pentru...

Drob de pui (reteta video)
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide