Prajitura Kety

Crema se pune intre foi si se glazureaza cu albusurile batute pe aburi cu zahar, apoi prajitura se orneaza cu ciocolota razuita.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr zahar
  • 250 gr margarina sau unt
  • 3 linguri smintina
  • 1 praf copt
  • 3 galbenusuri
  • faina cit ea sa fie un aluat nu tare dar nici moale sa curga
  • Crema: o foaie din cele 3 se sfarima
  • 1 pahar lapte
  • 50 gr rom
  • 2 linguri gem
  • 2 lingurite cacao
  • 100 gr unt
  • Glazura: 3 albusuri
  • 150 gr zahar

Mod de preparare

Crema se pune intre foi si se glazureaza cu albusurile batute pe aburi cu zahar, apoi prajitura se orneaza cu ciocolota razuita.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa

Vă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide