Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. iar galbenusurile se freaca separat cu zaharul. Se inglobeaza galbenu
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. iar galbenusurile se freaca separat cu zaharul. Se inglobeaza galbenusurile in spuma de albusuri si se adauga treptat faina. Se pune esenta de vanilie si scortisoara, se amesteca bine si se da blatul la cuptor, la foc potrivit, intr-o tava patrata, unsa cu putin unt si tapetata cu faina.
Se freaca bine untul cu zaharul. Cacaua se dizolva in lapte si se pune amestecul pe foc, in bain-marie. Se adauga stafidele. Se incorporeaza untul si se amesteca bine, pana cand crema se ingroasa.
Blatul se taie in trei felii. Acestea se ung cu crema si se asaza una peste cealalta. Prajitura se taie in romburi si se orneaza cu ciocolata rasa.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Tiramisu
Prajitura cu prune
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post