Pentru blat se freaca galbenusurile cu uleiul, iar separats e bat albusurile spuma cu zaharul, apa si 2 linguri zeama de lamaie. Se adauga galbenusur
Pentru blat se freaca galbenusurile cu uleiul, iar separats e bat albusurile spuma cu zaharul, apa si 2 linguri zeama de lamaie. Se adauga galbenusurile, cacao si faina. Se amesteca bine, apoi se coace blatul in cuptor 30-35 de minute. Pentru sirop se pun la fiert toate ingredientele, apoi se adauga 2 fiole de esenta de rom. Pentru crema se freaca untul pana se topeste zaharul. Se insiropeaza foile apoi se toarna crema. Se topeste 250 g ciocolata de menaj cu 3-4 linguri de ulei, se pune glazura deasupra si se rade ciocolata alba.
Se lasa cateva ore la rece si apoi se serveste. Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Tiramisu Prajitura cu visine
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post