Pentru blat se freaca galbenusurile cu uleiul, iar separats e bat albusurile spuma cu zaharul, apa si 2 linguri zeama de lamaie. Se adauga galbenusur
Pentru blat se freaca galbenusurile cu uleiul, iar separats e bat albusurile spuma cu zaharul, apa si 2 linguri zeama de lamaie. Se adauga galbenusurile, cacao si faina. Se amesteca bine, apoi se coace blatul in cuptor 30-35 de minute. Pentru sirop se pun la fiert toate ingredientele, apoi se adauga 2 fiole de esenta de rom. Pentru crema se freaca untul pana se topeste zaharul. Se insiropeaza foile apoi se toarna crema. Se topeste 250 g ciocolata de menaj cu 3-4 linguri de ulei, se pune glazura deasupra si se rade ciocolata alba.
Se lasa cateva ore la rece si apoi se serveste. Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Tiramisu Prajitura cu visine
Cred ca v-am mai spus ca eu sunt responsabilul cu sosurile, sau mujdeiul de usturoi atunci cand Meri face friptura sau cand...
Sos de usturoi cu crema de branza pufoasa DelacoDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata