Pentru prajitura inghetata falsa se face un blat in felul urmator: 6 galbenusuri se freaca cu 150gr zahar, 2 linguri otet, 3 linguri faina, 2 linguri cacao, 1 praf de copt.
Pentru prajitura inghetata falsa se face un blat in felul urmator: 6 galbenusuri se freaca cu 150gr zahar, 2 linguri otet, 3 linguri faina, 2 linguri cacao, 1 praf de copt stins. Se bat 6 albusuri spuma. Se amesteca usor cele 2 compozitii.
Crema de prajitura: din 200 ml lapte, o parte se ia, iar restul se pune ia fiert. intr-un castron se pun 4 galbenusuri, o lingura de faina, 1 vanilie si laptele care a fost luat. Se amesteca foarte bine apoi se toarna treptat laptele care fierbe, amestecanduse pana se ingroasa.
Dupa racire se adauga 250gr unt frecat cu 3 linguri de zahar pudra. Crema se pune peste blat, iar peste crema se pun albusurile (4) batute spuma cu 250gr zahar. Se razuieste ciocolata.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post