Din cele 4 albusuri se bate o spuma, se adauga 4 linguri de zahar, cele 4 galbenusuri, 4 linguri de faina, praful de copt si zaharul vanilat. Se coac
Din cele 4 albusuri se bate o spuma, se adauga 4 linguri de zahar, cele 4 galbenusuri, 4 linguri de faina, praful de copt si zaharul vanilat. Se coace intr-o tava captusita cu folie de aluminiu. Se bate o alta spuma din cele 6 albusuri de oua. Se fierbe un sirop din 280 g zahar si 4-5 linguri de apa si se adauga jumatate de baton de vanilie. Acest sirop fierbinte se picura incet in spuma, amestecand continuu. Pana acum am batut spuma pe foc, acum o mai batem putin pe aburi. Se bate pana cand incepe sa se prinda de peretii cratitei. Se toarna peste blat, se uniformizeaza si se acopera cu glazura de ciocolata.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu prune
Prajitura cu visine
Tarta cu fructe
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post