Se freaca untul spuma cu zaharul si zaharul vanilat si se incorporeaza cele doua oua. Se adauga laptele, esenta de migdale si migdalele macinate maru
Se freaca untul spuma cu zaharul si zaharul vanilat si se incorporeaza cele doua oua. Se adauga laptele, esenta de migdale si migdalele macinate marunt. Se pune faina, amestecata cu praful de copt, adaugandu-se putin cate putin. Se unge o tava cu unt si se aseaza hartie pergament. Din jumatate de compozitie formeaza cu ajutorul unei linguri bastonase, iar din cealalta jumatate se pun bilute si se aseaza in tava. Se coc la foc moderat. Dupa ce s-au copt, se scot si se lasa la racit. Se ung bastonasele cu putin gem de caise incalzit, se asaza spre capatul fiecaruia o biluta si se lipeste cu ajutorul gemului. In fiecare biluta se infig doi fulgi de migdale, in partea dinspre exterior, cioc. Se asaza pe un platou si pudreaza ratustele cu zahar praf.
Alte prajituri simple recomandate
Tiramisu
Prajitura cu prune
Prajitura cu visine
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post