Framantam ingredientele pentru aluat si coacem 2 foi. Din 4 oua coacem piscotul in mod traditional. Il umplem cu urmatoarea crema: fierbem 3 linguri d
Framantam ingredientele pentru aluat si coacem 2 foi. Din 4 oua coacem piscotul in mod traditional. Il umplem cu urmatoarea crema: fierbem 3 linguri de faina, 4 dl de lapte si 1 plic de zahar vanilat, batem spuma 10 dkg de unt si 10 dkg zahar pudra si amestecam cu crema fiarta. Glazura: fierbem 10 dkg de zahar, ½ dl de apa si 1dkg praf de cacao, dupa racire adaugam 4 dkg de unt si acoperim prajitura.
Alte prajituri recomandate:
Negresa prajitura
Prajitura alba ca zapada
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post