Pentru prajitura delicioasa cu mere se fac doua aluaturi. Aveti nevoie de ulei, faina, apa, o lingura de otet
Pentru prajitura gustoasa cu mere se fac doua aluaturi. Primul aluat se intinde sub forma de foaie subtire, se aseaza cel de-al doilea si se ruleaza. Aluatul rulat se imparte in sase portii egale, care se lasa la rece de azi pe maine. Se ia cate o portie si se intinde cu sucitorul in lung si in lat. Pe o margine, se pun merele si apoi se ruleaza, se taie dupa dorinta si se coc la foc iute. Dupa ce s-au copt, se dau prin zahar pudra. In loc de mere, se poate pune branza sau nuci.
Prajitura gustoasa cu mere se serveste pudrata cu zahar.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala