Pentru a prepara aceasta reteta de prajitura glazurata cu nuca sunt necesare urmatoarele ingrediente: nuca, unt, zahar, cacao, albusuri, faina, galbenusuri, zahar, ciocolata.
Untul se freaca cu zaharul. Se adauga faina, nuca, cacaua si albusurile batute spuma. Se toarna intr-o tava unsa si tapetata compozitia rezultata. Cand este aproape facuta, se scoate si se toarna peste prajitura galbenusurile frecate cu zahar. Se pune din nou la cuptor si se lasa pana se intareste glazura. Cand este gata se rade ciocolata.
Poate fi servita dupa ce s-a racit putin.
Alte retete recomandate:
Tiramisu
Chec pufos
Pasca cu branza
Pot fi servite la mic dejun aceste chifle umplute, dar pot fi luate si la pachet. Sunt gustoase, asa crocante la exterior,...
Oua la cuptor, in chifle cu branza si dovlecelIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala