Prajitura frageda

Prajitura frageda se face usor si este foarte buna. Aveti nevoie de ulei, lapte, ou, branza de vaci.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 linguri de ulei
  • 10 linguri de lapte
  • 1 ou
  • 200 g branza de vaci
  • 1 praf de copt
  • coaja de la o lamaie
  • 450 g faina
  • un borcan de gem

Mod de preparare

Pentru prajitura frageda se amesteca toate la un loc si facem un aluat fraged din care facem doua foi intre care punem un borcan de gem. Dam la copt.


Dupa ce s-a racit, pudram prajitura frageda cu zahar si vanilie si servim.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Drob de pui (reteta video)

Drobul de pui este un preparat usor, pregatit din pipote, inimi si ficat de pui, foarte aromat si delicios, ideal pentru...

Drob de pui (reteta video)
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide