1. Se face o coca pe care o bagam la frigider cam o ora (se poate intinde si imediat). 2. Se amesteca toate ingredientele pentru crema (in afara de un
1. Se face o coca pe care o bagam la frigider cam o ora (se poate intinde si imediat).
2. Se amesteca toate ingredientele pentru crema (in afara de unt) si se pun pe foc mic pana se leaga. Eu inainte de a le pune pe foc le amestec cu mixerul ca sa nu am guguloaie in crema. Se pune la rece.
3. Scoatem coca din frig o impartim in trei si intindem 3 foi pe care le coacem la 180 grade pe fundul tavii timp de maxim 10 minute fiecare.
4. Scoatem crema de la rece o impartim in 2 si intr-una punem o ciocolata alba topita pe baia de aburisi 100 gr unt si in cealalta 4 linguri de cacao frecate cu 100 grame unt.
5. Asamblam foile (una cu crema alba si cealalta cu crema neagra) si deasupra punem ultima foaie pe care opudram cu zahar pudra.
6. Se taie cum vreti voi si se papa imediat daca va place mai crocanta sau mai asteptati cateva ore pana se mai inmoaie.
Pofta buna!
Reteta Prajitura fina a fost propusa de Laura_A pe forum culinar.ro
Alte retete cu crema de unt gasiti aici:
Prajitura cu crema de ciocolata,
Tort Dobos,
Albinita
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post