Framantam un aluat din ingrediente si coacem 3 foi. Fierbem laptele cu faina, amestecam cu margarina si zaharul si impartim amestecul obtinut in 2 par
Framantam un aluat din ingrediente si coacem 3 foi. Fierbem laptele cu faina, amestecam cu margarina si zaharul si impartim amestecul obtinut in 2 parti egale. Intr-o parte adaugam jeleurile cu zahar taiate marunt si rom. In cealalta parte adaugam cacao. Ungem prima foaie cu jumatate din crema de cacao, o acoperim cu piscoturile inmuiate in rom si ungem deasupra jumatatea ramasa din crema de cacao. Acoperim cu a 2-a foaie pe care o ungem cu crema cu jeleu si acoperim cu ultima foaie. Deasupra glazuram cu ciocolata.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Rulada
Cornulete
Iubim ciocolata, mai mult pe cea neagra, cea alba fiind cam dulce, dar combinate sunt de mare efect. Si daca mai adaugam un...
Prajitura Duo Chocolat