Framantam un aluat din ingrediente si coacem 3 foi. Fierbem laptele cu faina, amestecam cu margarina si zaharul si impartim amestecul obtinut in 2 par
Framantam un aluat din ingrediente si coacem 3 foi. Fierbem laptele cu faina, amestecam cu margarina si zaharul si impartim amestecul obtinut in 2 parti egale. Intr-o parte adaugam jeleurile cu zahar taiate marunt si rom. In cealalta parte adaugam cacao. Ungem prima foaie cu jumatate din crema de cacao, o acoperim cu piscoturile inmuiate in rom si ungem deasupra jumatatea ramasa din crema de cacao. Acoperim cu a 2-a foaie pe care o ungem cu crema cu jeleu si acoperim cu ultima foaie. Deasupra glazuram cu ciocolata.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Rulada
Cornulete
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post