pentru deserturi aromate de toamna O prajitura rafinata si delicata ca o zi de toamna!
Se amesteca biscuitii cu miezul de nuca maruntit si cu untul topit apoi se intinde in strat uniform in forma de tort ,cu inel detasabil si se preseaza bine cu o spatula apoi se aseaza biscuitii din ovaz pe margine presand usor cu mana,cu ciocolata spre exterior Se mixeaza frisca pana se intarestre se amesteca cu smantana apoi cu dulceata si la urma se toarna in fir subtire gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marin.S3e toarna deasupra blatului de biscuiti si se da 30 minute la rece. Seprocedeaza la fel si cu cea de a 2 a crema,amestecand ingredientele cu gelatina si se toarna peste stratul deja inchegat de peste bisvcuiti si se da din nou la frigider o ora. Se amesteca cele linguri de dulceata cu apa apoi cu tort gelle-ul,intr-o craticioara ,pe foc pana se aduce in punctul de fierbere,amestecand continuu cu o lingura apoi se da se de foc si se toarna fierbinte,din centru spre margini ,deasupra cremei intarite,se mai lasa 30 de minute la rece Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post