Prajitura Fanta

Amestecam galbenusurile cu zaharul, uleiul si praful de cacao. Batem separat albusurile. Amestecam faina cu galbenusurile si coacem alutul. Amestcam b

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 linguri faina
  • 9 galbenusuri
  • 9 linguri de zahar
  • 1
  • 5 dl ulei
  • 3 linguri praf de cacao
  • 1 pachet praf de copt
  • ¼ kg branza
  • 1 margarina
  • 15 dkg zahar pudra
  • 7 dl Fanta
  • 2 pachete budinca de vanilie

Mod de preparare

Amestecam galbenusurile cu zaharul, uleiul si praful de cacao. Batem separat albusurile. Amestecam faina cu galbenusurile si coacem alutul. Amestcam branza, margarina si zaharul pudra si turnam peste aluat. Fierbem Fanta cu 2 linguri de zahar si 2 pachete de budinca de vanilie, lasam sa se raceasca si turnam peste branza.
Alte prajituri recomandate

Placinta cu mere

Tort diplomat

Tiramisu

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tigaie picanta cu piept de pui

Costel s-a indragostit la Costinesti de "tigaia picanta" de la terasa Famagusta, asa ca azi am pus-o si eu in...

Tigaie picanta cu piept de pui
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide