Ouale se bat spuma si se amesteca impreuna cu uleiul pus cate putin. Se asauga apoi putina sare, coaja de lamaie si faina. Aluatul se framanta bine,
Ouale se bat spuma si se amesteca impreuna cu uleiul pus cate putin. Se asauga apoi putina sare, coaja de lamaie si faina. Aluatul se framanta bine, apoi se intinde o foaie, din care se taie cu gura paharului, diferite forme. Acestea se pun intr-o tava si se dau la cuptor, o jumatate de ora. Dupa ce s-au rumenit, se scot si se lipesc doua cate doua cu gem de caise.
Se servesc pudrate cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu original Lapte de pasare Prajitura snikers
Pentru ca astazi este Ziua Nationala a Romaniei, nu puteam sarbatori altfel decat cu o mancare de fasole cu ciolan afumat. Am...
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei coptIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.