Pentru prajitura ecler cu frisca si mure va trebuie unt, faina, praf de copt, frisca. Este delicioasa.
Pentru prajitura ecler cu frisca si mure, frecati untul cu zaharul pudra, pana se omogenizeaza, apoi incorporati faina, vanilia si praful de copt. Puneti compozitia intr-un cornet si turnati in tava cu hartie 20 de bastonase de 10 centimetri lungime. intre timp, incalziti cuptorul si coaceti timp de cincisprezece minute pana se rumenesc, dupa care, lasati la racit in tava. Bateti frisca cu ajutorul mixerului si cand este aproape gata, incorporati zaharul, apoi puneti murele si umpleti eclerele.
Prajitura ecler cu frisca si mure se serveste cu mure si cateva fructe pentru decor.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios