Pentru prajitura delicioasa Roza va trebuie oua, zahar, ulei, coaja si zeama de la o lamaie. Este usor de preparat.
Pentru prajitura delicioasa Roza se bat ouale spuma cu zahar, adaugam uleiul, vanilia, lamaia, amoniacul si la urma, faina pentru ca aluatul sa fie mai molicel. Se fac 5 foi, care se coc in tava tapetata cu ulei si faina. Pentru crema, zaharul se fierbe cu 100 ml de apa pana face basici, lasam timp de 15 minute la racorit, apoi il punem peste unt si batem bine pana creste crema in volum. Adaugam ouale, nessul si coniacul. Foile le insiropam cu cafea si vanilie, apoi punem in ordine: foaie, crema, foaie, crema, foaie, gem sau dulceata, foaie, crema si pe ultima foaie adaugam putina crema si nuca macinata.
Prajitura delicioasa Roza se serveste dupa ce s-a racit.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post