Prajitura cu capsune este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de zahar, praf de copt, faina, frisca, capsuni, lapte, zahar, sirop si ciocolata.
Prajitura cu capsune este delicioasa. Pentru prepararea acestei prajituri se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma cu putina sare, se adauga treptat apa apoi zaharul in ploaie, galbenusurile si faina amestecata cu praful de copt. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei si se da la copt la foc potrivit pentru 30 de minute.Se lasa la racit(de preferinta de pe azi pe maine) A doua zi se taie blatul in doua, se stropeste cu putin sirop(sau suc lasat de capsune). Frisca se bate spuma, se adauga gelatina topita (in lapte) la microunde si capsunile pasate si amestecate cu zahar.se umple repede prajitura deoarece gelatina se intareste rapid si nu se mai poate nivela usor.Se decoreaza cu frisca batuta si ciocolata sau capsuni
Prajitura cu capsune se serveste dupa ce s-a tinut cateva ore la frigider.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post