Prajitura cu Caise este delicioasa si foarte simplu de preparat. aveti nevoie de caise coapte, taiate in jumatate si fara sambure. Prajitura este foarte pufoasa si aromata
Prajitura cu caise este delicioasa si foarte simplu de preparat. Pentru aceasta reteta de prajitura aveti nevoie de caise coapte, taiate in jumatate si fara sambure. Bate apoi bine galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar si apa.
Cand au crescut adauga faina amestecand mereu, iar la sfarsit adauga albusurile batute spuma cu restul de zahar, praful de copt si zaharul vanilat.
Amesteci continuu pana se omogenizeaza compozitia.
Toarna totul intr-o tava potrivita (care a fost unsa in prealabil cu ulei si tapetata cu faina), iar deasupra aseaza fructele, care au stat amestecate cu zahar (dupa gust), aproximativ 5-6 ore.
Prajitura cu caise coace la foc potrivit aproximativ 40-45 de minute.
Prajitura cu caise se pudreaza cu zahar farin!
Sursa acestei retete este blogul culinar Softcolours.com.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post