Pentru prajitura delicioasa cu branza de vaci, in tava tapetata cu ulei si faina, punem coca iar peste coca punem, cu mana, gramajoare din branza de vaci.
Pentru prajitura delicioasa cu branza de vaci, facem un aluat din 5 oua batute cu o cana de zahar, coaja de la o lamaie, 200 g apa minerala, 150 g ulei, un praf de copt, sare si faina cat cuprinde aluatul, ca la chec. In tava tapetata cu ulei si faina, punem coca iar peste coca punem, cu mana, gramajoare din 500 g branza de vaci, 150 g zahar, 2 linguri de gris, 2 oua si portocala rasa sau stafide, apoi o dam la cuptor, la foc moderat. Dupa ce s-a copt, radem putina ciocolata deasupra si punem zahar pudra.
Dupa ce s-a racit, prajitura delicioasa cu branza de vaci se poate servi.
Mi-am facut de lucru si am prestat o prajitura,chiar daca nu sunt la mine-n bucatarie.....
Prajitura de vara