Prajitura de migdale

Se oparesc migdalele, se curata si se piseaza bine. Se adauga 2 galbenusuri, 2 albusuri spuma, coaja de lamaie, zaharul topit in apa, drojdie. Se unge

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. migdale
  • 2 oua
  • coaja de lamaie rasa
  • o pastila de zaharina
  • un varf de cutit de drojdie
  • unt pentru uns

Mod de preparare

Se oparesc migdalele, se curata si se piseaza bine. Se adauga 2 galbenusuri, 2 albusuri spuma, coaja de lamaie, zaharul topit in apa, drojdie. Se unge o forma cu unt, se toarna compozitia, se coace 15-20 minute la foc potrivit. Cand e gata se taie bucati.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide