Prajitura de mere cu glazura

Merele se amesteca cu zaharul, nuca, faina si praful de copt. Se pune in tava unsa si tapetata cu faina compozitia de mere. Se lasa la cuptor sa se c

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani cu mere rase
  • 2 cani cu zahar
  • 2 cani faina
  • o ceasca nuca macinata
  • un praf de copt. Gazura: 20 linguri apa
  • 20 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • 2 linguri cu virf margarina

Mod de preparare

Merele se amesteca cu zaharul, nuca, faina si praful de copt. Se pune in tava unsa si tapetata cu faina compozitia de mere. Se lasa la cuptor sa se coaca la foc potrivit. Pentru sos, cacao, apa si zaharul se fierb pina se topeste zaharul. Se lasa sa se racoreasca, se amesteca cu margarina si se toarna peste prajitura. Se da prajitura 3 ore la rece.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa

Un chec pufos si tare bun la gust, eu am inlocuit zaharul vanilat simplu cu zaharul vanilat bourbon deoarece este mai aromat...

Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide