Prajitura de martipan

Se bat margarina, zaharul, sarea spuma. Se adauga ouale, faina si praful de copt. Se unga o tava cu margarina si se pune coca in cuptor ( 175?C , 30 m

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • coca: 250 gr. margarina
  • 250 gr. zahar
  • un virf de sare
  • 4 oua
  • 250 gr. faina
  • 1 lingurita de praf de copt
  • margarina pentru uns tava
  • crema: 7 linguri de gem de afine negre
  • 450 gr. martipan
  • 250 gr. zahar pudra
  • un albus

Mod de preparare

Se bat margarina, zaharul, sarea spuma. Se adauga ouale, faina si praful de copt. Se unga o tava cu margarina si se pune coca in cuptor ( 175?C , 30 minute).

Dupa ce s-a racit, se unge prajitura cu gemul.

Se amesteca martipanul cu zaharul pudra si se pune pe prajitura. Apoi se bate albusul si se pune pe prajitura. Se pune pentru inca 10 minute in cuptor. In loc de gem se poate folosi si ciocolata topita.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu carne tocata si legume

aluaturi de casa

Tarta cu carne tocata si legume
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide