Prajitura de la Buni

Oauale se bat cu mixerul impreuna cu 6 linguri de apa cam 10 minute. Spuma se bate apoi cu uleiul si zaharul. La sfarsit se inglobeaza si faina. Se to

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua intregi
  • 2 pahare mari de zahar
  • 2 pahare mari de faina
  • 1/2 pahar de ulei
  • multe fructe (caise/bucati de piersici/capsuni/mere)

Mod de preparare

Oauale se bat cu mixerul impreuna cu 6 linguri de apa cam 10 minute. Spuma se bate apoi cu uleiul si zaharul. La sfarsit se inglobeaza si faina.

Se toarna amestecul in tava tapetata (sau forma de coacere). Se pun fructele. Cu cat mai multe fructe cu atat mai buna prajitura!

Se coace 10 minute la foc iute, apoi inca 25-35 minute la foc mic! Se pudreaza cu zahar!

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert Mille feuille cu crema de vanilie si mere coapte

Am vazut aceasta reteta acum mult timp, pregatita de Vladut de la neatza si tare mult mi-a placut! Acum avand mere aromate de...

Desert Mille feuille cu crema de vanilie si mere coapte
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala