lntr-o craticioara pusa in bain-marie se topesc 100 gr ciocolata rupta in bucati. Se sparg ouale si se separa albusurile de galbenusuri in doua vase.
lntr-o craticioara pusa in bain-marie se topesc 100 gr ciocolata rupta in bucati. Se sparg ouale si se separa albusurile de galbenusuri in doua vase. Se adauga 100 gr zahar peste galbenusuri si se freaca pana se albesc. Se zdrobesc 100 gr nuca care se pun impreuna cu pesmetul, ciocolata topita si 75 gr unt frecat in amestecul de oua cu zahar. Se freaca bine compozitia pana se omogenizeaza. Se taie marunt vanilia si se pune in compozitie. Se bat albusurile spuma tare cu mixerul si se incorporeaza delicat in crema de galbenusuri. Se unge cu unt o forma, se pun pe fund 50 gr nuci zdrobite si se toarna compozitia. Se coace la foc potrivit 30 de minute.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura alba ca zapada
Prajitura negresa
Prajitura cu foi si crema caramel
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post