Se rupe ciocolata bucatele si se pune intr-un vas impreuna cu cafeaua solubila si apa. Se pune vasul pe foc si se amesteca pana se topeste ciocolata.
Se rupe ciocolata bucatele si se pune intr-un vas impreuna cu cafeaua solubila si apa. Se pune vasul pe foc si se amesteca pana se topeste ciocolata. Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu 150 gr zahar pudra pana se albesc, se adauga fecula, praful de copt, ciocolata topita, coniacul, migdalele rasnite si se amesteca bine. Intr-un vas se bat albusurile spuma si se incorporeaza restul de zahar. Se inglobeaza albusurile spuma in crema de galbenusuri amestecand usor. Se unge o forma cu unt, se toarna compozitia si se baga in cuptorul cald, pentru 40 de minute. Se prepara crema. Se taie untul cubulete, se freaca bine intr-un castron si se adauga zaharul, coniacul si cacao. Se amesteca bine. Cand aluatul s-a copt, se taie in doua foi, se pune intre ele o treime din crema si cu restul se imbraca prajitura. Se presara migdale taiate fin.
Alte retete de dulciuri:
Papanasi fierti
Chec pufos
Galuste cu prune
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post