Prajitura de ciocolata

Se face o coca din toate ingredientele si la sfirsit sa adauga visinele si nucile. Se pune coca intr-o forma si apoi in cuptor (200°C, 75 min.) Se

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru coca: 250 gr. margarina
  • 250 gr. zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 4 oua
  • sare
  • 75 gr. cacao
  • 1 lingurita cafea instant (nes)
  • 500 gr. faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 125 ml lapte
  • 125 gr. visine din visinata
  • 50 gr. nuci pisate
  • grasime pentru forma. Pentru glazura : 200 gr. zahar pudra
  • 2 – 3 linguri apa
  • 75 gr. nuci

Mod de preparare

Se face o coca din toate ingredientele si la sfirsit sa adauga visinele si nucile.

Se pune coca intr-o forma si apoi in cuptor (200°C, 75 min.)

Se face din zahar si apa o glazura si se decoreaza cu nuci.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu carne tocata si legume

aluaturi de casa

Tarta cu carne tocata si legume
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide