Pentru crema amestecam 150 lapte cu cele 4 linguri zahar plus amidonul. Restul de lapte se toarna intr-o cratita, se adauga untul si ciocolata alba
Pentru crema amestecam 150 lapte cu cele 4 linguri zahar plus amidonul.
Restul de lapte se toarna intr-o cratita, se adauga untul si ciocolata alba maruntita si se incalzeste la foc mic pana da in clocot. reducem focul si adaugam amestecul de amidon, amestecand mereu pana se ingroasa. E suficient de groasa daca atunci cand radem partea de jos a oalei cu lingura, se vede fundul oalei. O lasam la racit.
Pentru glazura se pun toate ingredientele la bain-marie si se amesteca pana se obtine o crema,si o lasam sa se raceasca.
Se asambleaza : 1 foaie blat, 1 strat crema si tot asa.
Deaspura punem glazura si razuim putina ciocolata alba.
Alte prajituri recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post