Prajitura cu visine, caise sau prune

Se amesteca intr-un castron cu lingura de lemn(nu e necesar mixer)smantana cu zaharul, ouale, praful de copt, zaharul vanilat. La urma se adauga faina

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g smantana sau frisca
  • 300 g zahar
  • 3 oua intregi
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 300 g + 2 linguri faina
  • 1
  • 250 kg fructe la care se scot samburii si daca e cazul se taie in felii (caise si prune)

Mod de preparare

Se amesteca intr-un castron cu lingura de lemn(nu e necesar mixer)smantana cu zaharul, ouale, praful de copt, zaharul vanilat. La urma se adauga faina. Se tapeteaza cu tava cu unt si faina si se toarna aluatul. Peste el se pun fructele aranjate frumos. Prajitura se coace in cuptorul preincalzit cca 30-35 minute pana se dezlipeste aluatul de pe margini.


Prajitura cu visine se serveste la desert impreuna cu o ceasca de cafea.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de curcan

Am facut o supa tare buna, cu cateva legume si niste carnita de curcan.

Supa de curcan
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide