Prajitura cu visine

Margarina se freaca spuma impreuna cu zaharul si galbenusurile. Se toarna laptele si faina, praful de copt stins cu zeama de lamaie, coaja rasa d ela

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr margarina
  • 200 ml lapte dulce
  • 1 praf de copt
  • 1 jumatate de lamaie
  • 400 gr faina
  • sare
  • 300 gr zahar tos
  • 2 linguri zahar pudra
  • 500 gr visine
  • 3 oua

Mod de preparare

Margarina se freaca spuma impreuna cu zaharul si galbenusurile. Se toarna laptele si faina, praful de copt stins cu zeama de lamaie, coaja rasa d elamaie, un praf de sare si albusurile batute spuma, la final. Se toarna aluatul intr-o tava unsa si tapetata si se lasa la copt 45 de minute. Dupa 10 minute de coacere se asaza visinele si se continua coacerea.


Se serveste dupa ce s-a racit.

Alte retete de dulciuri:

Placinta cu mere Turta dulce Prajitura snikers

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Paste integrale cu legume

Pastele integrale cu dovlecel, ardei gras, ciuperci, ceapa si usturoi, sunt satioase si la final poti sa le presari si un pic...

Paste integrale cu legume
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide