Visinele curatate de samburi se pun intr-un vas, cu zahar deasupra. Pentru aluat se freaca 5 galbenusuri cu zaharul si untul. Se adauga apoi albusuri
Visinele curatate de samburi se pun intr-un vas, cu zahar deasupra. Pentru aluat se freaca 5 galbenusuri cu zaharul si untul. Se adauga apoi albusurile batute spuma tare, pesmetul, o jumatate de lingurita de amoniac stinsa cu o lingura de otet si se amesteca bine. Aluatul se toarna apoi intr-o tava tapetata cu faina. Se pune in cuptor si se lasa 5 minute, apoi se pun visinele, scurse de zeama. Se lasa apoi mai departe la copt, aproximativ 45 de minute.
Se serveste dupa ce s-a racit, taiata felii si pudrata cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple Prajitura snikers Tort cu piersici
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post