Se amesteca ingredientele pentru blat si se framanta bine. Aluatul se imparte in doua parti egale iar din prima se intinde o foaie care se pune intr-
Se amesteca ingredientele pentru blat si se framanta bine. Aluatul se imparte in doua parti egale iar din prima se intinde o foaie care se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se intinde deasupra umplutura preparata astfel: intr-un vas se amesteca merele cu zaharul si scortisoara, dupa care se calesc la foc slab, pana scade zeama. Dupa ce se raceste, se intinde umplutura pe prajitura si se acopera cu cealalta foaie de aluat, apoi se coace prajitura la foc potrivit.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Tiramisu Prajituri simple
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post