Prajitura cu smantana si fructe

Amestecam ingredientele pentru piscot. Il coacem intr-o tava rotunda unsa in cuptorul pre-incalzit. Lasam sa se raceasca. Fierbem laptele cu praful de

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 3 oua
  • 15 dkg zahar
  • 15 dkg faina
  • 3 linguri apa
  • ½ plic praf de copt
  • Pentru stratul de budinca:
  • 1 pachet budina de capsuni
  • 4 linguri zahar
  • Pentru stratul cu smantana:
  • 2 cutii mici de frisca
  • 5 linguri zahar pudra
  • 1 dl apa
  • 1 lingura gelatina

Mod de preparare

Amestecam ingredientele pentru piscot. Il coacem intr-o tava rotunda unsa in cuptorul pre-incalzit. Lasam sa se raceasca. Fierbem laptele cu praful de budinca si cu zaharul si lasam sa se raceasca putin apoi turnam crema peste piscot. Batem spuma smantana cu zaharul pudra. Fierbem in apa gelatina si o lasam sa se raceasca putin, apoi o adaugam la smantana si amestecam. Turnam amestecul obtinut peste crema de budinca. Urmeaza un strat de fructe si gelatina. Punem la rece.
Alte prajituri recomandate

Prajitura cu visine

Prajitura mere post

Prajitura alba ca zapada

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta invartita cu mere

Nu prea e nevoie de multe cuvinte pentru această reţetă. Am să vă spun doar că este desertul perfect pentru o duminică...

Placinta invartita cu mere
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala